Среща на Дистрикт гуверньора Маргарита Богданова с Ротари клуб Пазарджик, 07 август 2024
Начало » Галерия за ротарианската година 2024-25: The Magic of Rotary - Магията на Ротари » Среща на Дистрикт гуверньора Маргарита Богданова с Ротари клуб Пазарджик, 07 август 2024

На 7 август 2024 година Дистрикт гуверньорът Маргарита Богданова се срещна с ротарианците от Ротари клуб Пазарджик. Заедно с АДГ Христина Узунова, президента на РК Пазарджик Мирослав Лисков, секретаря на клуба Деница Авелова и един от доайените на клуба - Нина Лискова, посетиха община Пазарджик.

Срещата бе със заместник кмета Таня Колчакова беше конструктивна. Г-жа Колчакова прие с ентусиазъм предложенията на ротарианците и вече са задвижени мерки за реализиране на два от проектите - ремонт на градския часовник, който е реконструиран от РК Пазарджик и кампания за разяснение в училищата за ползите от разделно събиране на отпадъци.

По време на клубната среща се обсъдиха предивикателствата на членството, плана на клуба за ротарианската година и предстоящите събития във връзка с 30 годишнината от чартирането на клуба.