Среща на РК Мездра с ДГ проф. Маргарита Богданова
Дата: 11.10.2024

Вдъхновяваща среща на членовете на Ротари клуб Мездра и Дистрикт Гуверньор проф.д-р Маргарита Богданова

На 11.10.2024г. се състоя вдъхновяваща среща на членовете на Ротари клуб Мездра и Дистрикт Гуверньор проф.д-р Маргарита Богданова, придружена от АДГ Румен Ценов - РК Монтана.
Свилена Драгановска - Президент на клуба, сподели информация за изпълнени проекти и целите си за 2024-2025г.
През настоящата година се отбелязват 15г. от чартирането на клуба, предстоят проекти свързани с организирането на ученически турнир за "Купата на Ротари", традиционната коледна кампания на инж.Евгения Христова съвместно с Държавно горско стопанство - Мездра за снабдяване на учебните заведения от града с елхи, както и съвместни инициативи с Ротари клуб Враца.
На мероприятието бе връчен плакет за принос на г-жа Габриела Стойчева - Директор на ДГ "Роза" за съдействие при реализиране на информационната кампания за детско очно и дентално здраве, осъществена през м.април 2024г.
Клубът прие нов член - Николай Савов, който със своята енергия, знания и опит изказа увереност, че ще допринесе за разширяването на обхвата и въздействието на организацията сред местната общественост.
Срещата уважи г-жа Нели Минева - Заместник кмет по социално развитие и хуманитарни дейности към Община Мездра. Тя сподели готовността си на доверен партньор при изпълнението на проекти в служба на обществото.