Дистрикт гуверньор проф. Маргарита Богданова посети Ротатри клуб Самоков
Дата: 02.10.2024

Нашият клуб посрещна в Самоков Дистрикт Гуверньор за 24/25 г. Проф. Маргарита Богданова на Rotary Bulgaria, District 2482 . По традиция, кметът на Община Самоков инж. Ангел Джоргов привества първи г-жа Богданова.

Вчера, нашият клуб посрещна в Самоков Дистрикт Гуверньор за 24/25 г. Проф. Маргарита Богданова на Rotary Bulgaria, District 2482 . По традиция, кметът на Община Самоков инж. Ангел Джоргов приветства скъпият ни гост и разговаряхме в приятелска обстановка за добрите практики на нашия клуб и Община Самоков, през всичките 20 години съвместно партньорство.
Среща между кмета инж. Ангел Джоргов, Дистрикт гуверньора на Ротари България Маргарита Богданова и Ротари клуб - Самоков се проведе в сградата на Общината. Обсъдени бяха реализираните проекти от ротарианци на територията на община Самоков, както и възможностите за съвместна дейност по други.
Проф. Богданова сподели, че когато ръка за ръка работят местната администрация и неправителственият сектор действително инициативите се случват.
От своя страна кметът заяви, че Община Самоков винаги е насреща за всякаква подкрепа. Той сподели, че всички проекти на Ротари клуб на местно ниво са били винаги от голямо значение за обществото в града.
Ротари клуб Самоков връчи на кмета благодарствена грамота, като един от основните дарители на миналогодишния благотворителен бал, по повод 20 години РК Самоков, на който бяха събрани 18 000 лв за АГ отделението на МБАЛ - Самоков.

На срещата присъства борда на Ротари клуб Самоков за 24-25 г.
АДГ и член на РК Самоков Екатерина Вададжийска
Президент на РК Самоков за 24/25 г. инж. Радослав Найденов
Секретар на РК Самоков за 24/25 г. Евгени Гюнкин
Вице президент на РК Самоков за 24/25 г. Владимир Василев
Касиер на РК Самоков 24/25 г. Евелина Спасова
Радваме се, че успяхме да покажем на нашия гуверньор най-стойностните ни проекти в града, както и се заредихме духовно и е енергийно на най-специалното място,тук Храм "Рождество Богородично" - Бельова черква.
Темпераментът на клуба и защо той работи толкова усърдно, и е буден клуб, беше усетен в пълната си силна от проф. Богданова на официалната вечеря по повод гостуването й.
Благодарим Ви Дистрикт Гуверньор проф. Богданова за съветите, разговорите и финеса, с който вдъхновихте нашия клуб да продължаваме нашето дело. Вие сте истински будител на Ротари България Дистрикт 2482.
#Rotary