Ротари клуб Нова Загора се включи в инициатива против войната по пътищата
Дата: 27.08.2024

За поредна година Ротари клуб Нова Загора се включи в рок фестивал „Завинаги при звездите“, който се провежда в памет на жертвите при ПТП.

Само дни след рождения ден на Славян Иванов, който тази година трябваше да навърши 24г., на 24 август от 19 часа в Конна база „Макс“, гр. Нова Загора се състоя рок фестивалът в негова памет „Завинаги при звездите“. Концертът се провежда за трети пореден път по инициатива на Иван Иванов - баща на новозагорския талант от клас „Китара“ към ОШИ „Илия Аврамов“ и е подпомогнат от Ротари клуб и Община Нова Загора, както и представители на местния бизнес. На сцената своите умения показаха деца от гр. Нова Загора и възпитаници на НУМСИ "Христина Морфова", гр. Стара Загора. След тях, своя огромен заряд и енергия, демонстрираха впечатляващите "Guiding Light" от гр. Бургас и група "Бащин", в състава на която влиза бащата на Славян - Иван Иванов - инициатор на събитието. Впечатляващо бе изпълнението и на хедлайнерите „This Burning Day“ от гр. София, които завладяха публиката с динамични и мощни рок изпълнения.
Събраните средства от благотворителното събитие ще бъдат дарени за подпомагане на млади таланти.
Успехът на фестивала показа, че дори и след голяма трагедия, духът на едно задружно общество може да бъде въздигнат чрез музика и взаимопомощ.