Ротари клуб-В.Търново поде инициатива за възстановяване на Тържествената зала на Военния клуб в града.
Дата: 21.09.2018

Инициатива по събиране на средства, необходими за възстановяване на Тържествената зала на Военен клуб-В.Търново, представляваща част от събитията по повод 80 годишнината от чартирането на Ротари клуб-В.Търново.

На 21.09.2018 година в сградата на Военен дом-В.Търново, с подкрепата на Община В.Търново и в присъствието на ДГЕ, Митко Минев, АДГ Зона ХІІ, Калоян Ганев, Кмета на Община В.Търново, инж.Даниел Панов, ротарианци, членове на клубове от града, общественици и граждани, Ротари клуб-В.Търново стартира инициатива за събиране на средства за възстановяване залата на Военния клуб, изгоряла при пожар през 2014 година. Представен бе идеен проект с визуализации, който да послужи за база при изготвянето на работния проект за същинските възстановителни дейности.
Президентът на клуба, Росен Великов и Кметът на Община В.Търново, инж.Даниел Панов, си поставиха амбициозната задача, възстановяването на залата да бъде приключено до 17.11.2019 година, когато ще бъде чествана и 85 годишнината от откриването на Военния дом.
Градоначалникът увери присъстващите, че Ротари клуб-В.Търново има безспорен принос и голяма роля за съвременното развитие на Старопрестолния град, като изрази надеждата, че съвместната работа с Община-В.Търново, тепърва предстои.Последните 10 новини

» Посещение на ДГ Веселин Димитров в РК Севлиево
» Коледен благотворителен бал
» Визита на ДГ Веселин Димитров в Ротари клуб Стара Загора - Берое 2018
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м. декември 2018
» В долината на розите
» Ротари клуб Нова Загора стартира дистриктен проект "Вдъхновено, адаптивно, виртуално и реално в образованието"
» Ротари клуб Раднево посрещна приятели от РК Москва Восток
» Интеракт клуб – Панагюрище проведоха акция под надслов „Събуди будителя в себе си”
» Награди Ротари Евксиноград 2018
» Панагюрище беше домакин на първата „Ротаракт Академия“