КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
Дата: 06.08.2018

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

След изслушване на химните и молитвата, Президентът на клуба Стоян Стоянов разказа на ДГ Веселин Димитров за реализираните проекти, както и за плана за настоящата Ротарианска година. Предстоящите инициативи и събития дават увереност в бъдещето на РК София Тангра. Стоян Стоянов посочи силните страни на клуба както и желанието на всички за устойчиво развитие.

Ротари клуб София Тангра развива и поддържа два Интеракт и един Ротаракт клуб. Работи и изпълнява съвместни проекти с тях.

ДГ Веселин Димитров от своя страна представи мотото и целите за настоящата Ротарианска година. Думите на Дистрикт гуверньора изпълниха с вдъхновение присъстващите приятели. Очаквано, имаше много въпроси от тяхна страна, което показа искрената им ангажираност към Ротари.

Последвалата размяна на флагчета, както и връчване на значки с мотото на годината от страна на ДГ Веселин Димитров, премина с много настроение и весели усмивки.

Традиционо, срещата завърши с обща снимка, на която Ротарианци, Ротарактори и Интерактори запечатаха вдъхновенното настроение на тази първа клубна визита в гр.София за Ротарианската 2018-19г на ДГ Веселин Димитров.Последните 10 новини

» Панагюрище беше домакин на първата „Ротаракт Академия“
» Тържествено бе отбелязана 80-тата годишнина от чартирането на Ротари клуб-В.Търново
» Официално посещение на Веселин Димитров-ДГ Дистрикт 2482 в Ротари клуб-В.Търново
» Ротарианци на среща с вечеря с н.пр.посланика на Кралство Мароко в РБългария-г-жа Закиа Ел Мидауи
» Поредица от реализирани проекти на Сателитен Ротари клуб "Павликени-Бяла черква
» Официално посещение на ДГ Веселин Димитров в Ротари клуб Нова Загора
» На 21 ноември, от 17:30 ч., в Исторически музей – Панагюрище ще бъде открита изложба от картини и фотографии, направени по време на националния пленер „Стефан Чуклев”, организиран от „Ротари клуб“ – Панагюрище.
» Литературен конкурс "Бъди вдъхновението"
» Дишането е живот
» Послание на ДГ за м.ноември.2018