КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
Дата: 06.08.2018

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

На един от най-големите Христиански празници Преображение Господне 06.08, ДГ Веселин Димитров започна официални клубни визити в гр.София със среща с приятелите от РК София Тангра.

След изслушване на химните и молитвата, Президентът на клуба Стоян Стоянов разказа на ДГ Веселин Димитров за реализираните проекти, както и за плана за настоящата Ротарианска година. Предстоящите инициативи и събития дават увереност в бъдещето на РК София Тангра. Стоян Стоянов посочи силните страни на клуба както и желанието на всички за устойчиво развитие.

Ротари клуб София Тангра развива и поддържа два Интеракт и един Ротаракт клуб. Работи и изпълнява съвместни проекти с тях.

ДГ Веселин Димитров от своя страна представи мотото и целите за настоящата Ротарианска година. Думите на Дистрикт гуверньора изпълниха с вдъхновение присъстващите приятели. Очаквано, имаше много въпроси от тяхна страна, което показа искрената им ангажираност към Ротари.

Последвалата размяна на флагчета, както и връчване на значки с мотото на годината от страна на ДГ Веселин Димитров, премина с много настроение и весели усмивки.

Традиционо, срещата завърши с обща снимка, на която Ротарианци, Ротарактори и Интерактори запечатаха вдъхновенното настроение на тази първа клубна визита в гр.София за Ротарианската 2018-19г на ДГ Веселин Димитров.Последните 10 новини

» По традиция РК Нова Загора откри учебната година с дар за всеки първокласник.
» Ротари клуб Благоевград-център отбеляза две важни събития
» Традиционен турнир по плажен волейбол на РК Несебър
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.септември.2018
» Ротарианско изкачване на връх Мусала 2018г.
» Ротари клуб Нова Загора отново зарадва децата на града с приключването на поредния си проект
» Бъдете вдъхновени за образование и реализация в живота
» КЛУБНА ВИЗИТА В РК СОФИЯ ТАНГРА НА ДГ ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.август.2018
» Официално посещение на ДГ в клубовете от зона 3