Милен Михайлов е новият президент на Ротари клуб Нова Загора.
Дата: 01.07.2018

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

На тържествена съвместна среща на Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Соли Инвикто", се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба.Това бе първо съвместно събитие от този тип, организирано в зоната.
Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Драгомир Хаджиев, президент 2017-2018 г. на Милен Михайлов.
Приятеля Драгомир Хаджиев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Милен Мхайлов, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, представи новия годишен план и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Антон Тончев - АДГ на зоната, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, бликзки и гости от приятелски клубове.Последните 10 новини

» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб Стара Загора Берое
» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб Видин
» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб Пловдив Интърнешънъл
» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб Свищов
» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб Панагюрище
» 114 години Ротари Интърнешънъл: Ротари клуб София Капитал
» Вицепрезидентът на Ротари Интърнешънъл подкрепи семинара на Зона 20В в Газиантеп 8-10 февруари 2019 Yinka Babalola
» Двама приятели от Ротари клуб Габрово с PHF
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.февруари 2019
» Ротари клуб Нова Загора - среща с акад.Стефан Воденичаров, акад.Георги Марков, акад. Ат.Атанасов, г-н Красимир Дачев, г-н Иван Гранитски.