Милен Михайлов е новият президент на Ротари клуб Нова Загора.
Дата: 01.07.2018

Ротари клуб Нова Загора - Тържествена церемония по предаване на огърлицата.

На тържествена съвместна среща на Ротари клуб Нова Загора и Ротари клуб Сливен, състояла се в изисканата атмосфера на комплекс "Шато Соли Инвикто", се проведе клубна асамблея по предаване и приемане символите на клуба.Това бе първо съвместно събитие от този тип, организирано в зоната.
Тържествено бе предадена огърлицата, камбаната и клубните знамена от Драгомир Хаджиев, президент 2017-2018 г. на Милен Михайлов.
Приятеля Драгомир Хаджиев, в кратка и прочувствена реч, направи ретроспекция на изминалата ротарианска година, като благодари на борда за съвместната дейност. Той пожела на новия Президент и борд да работят още по-активно за постигане целите на Ротари.
От своя страна Милен Мхайлов, в първото си изказване като президент на Ротари клуб Нова Загора, представи новия годишен план и даде обещание за упорита работа и постигане на още много успехи в клубната дейност, както и увереност, че нашият клуб ще укрепне и постигне още успехи през следващата година.
На празненството присъстваха Антон Тончев - АДГ на зоната, Любомир Борисов - Церемониал-майстор на дистрикта, членове на двата клуба, техните семейства, бликзки и гости от приятелски клубове.Последните 10 новини

» Панагюрище беше домакин на първата „Ротаракт Академия“
» Тържествено бе отбелязана 80-тата годишнина от чартирането на Ротари клуб-В.Търново
» Официално посещение на Веселин Димитров-ДГ Дистрикт 2482 в Ротари клуб-В.Търново
» Ротарианци на среща с вечеря с н.пр.посланика на Кралство Мароко в РБългария-г-жа Закиа Ел Мидауи
» Поредица от реализирани проекти на Сателитен Ротари клуб "Павликени-Бяла черква
» Официално посещение на ДГ Веселин Димитров в Ротари клуб Нова Загора
» На 21 ноември, от 17:30 ч., в Исторически музей – Панагюрище ще бъде открита изложба от картини и фотографии, направени по време на националния пленер „Стефан Чуклев”, организиран от „Ротари клуб“ – Панагюрище.
» Литературен конкурс "Бъди вдъхновението"
» Дишането е живот
» Послание на ДГ за м.ноември.2018