Д-р Мария Герова стана президент на Ротари клуб – Гоце Делчев
Дата: 06.07.2015
Автор: http://viaranews.com/



Известният акушер-гинеколог от МБАЛ „Иван Скендеров” д-р Мария Стоева е новият президент на Ротари клуб Гоце Делчев . Тя пое президентската щафета от бизнесмена Тони Бозаджиев, който приключи с успех едногодишния си мандат.
На стилно тържество Бозаджиев връчи на д-р Мария Герова президентската огърлица, като всички й пожелаха успешна ротарианска година.

В навечерието на новата ротарианска 2015-2016 г. според устава преди броени дни бе избран поредният президент на Ротари клуб - Гоце Делчев.
В края на мандата, на стилното тържество Тони Бозаджиев връчи на д-р Мария Герова президентската огърлица, като всички й пожелаха успешна ротарианска година и нови проекти и инициативи до следващия юли на 2016 г.
Като успешна отчетоха ротарианците от Гоце Делчев изминалата, като заявиха на новия си президент, че може да разчита на всички тях както в изпълнението на проектите, така и в тяхното създаване.
Невероятният детски празник - 1 юни, обновеното и красиво кръгово кръстовище, обзаведените кътове в детски градини и социални домове, чешмата на "Попската градинка", акциите за набиране на хранителни продукти за издръжката на Социалната кухня, завещана на неврокопчани от покойния митрополит Натанаил, множеството благотворителни кампании и много други благородни инициативи оставят трайна следа сред обществото от гоцеделчевските ротарианци.

Ротари клуб Гоце Делчев