Коледна благотворителна театрална постановка
Дата: 13.12.2022

РОТАРИ КЛУБ ЯМБОЛ организира благотворителен театрален спектакъл в подкрепа на проекта си „ГОРДО ЗНАМЕ, ГОРДИ БЪЛГАРИ”.

На 13.12.2022г от 19.00 часа РОТАРИ КЛУБ ЯМБОЛ организира и Ви кани на благотворителен театрален спектакъл „МИНИСТРИТЕ ИДАТ” на ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ”НЕВЕНА КОКАНОВА”, в залата на Община Ямбол. За посещението на театралната постановка ще Ви бъдат предоставени ПОКАНИ с цена от 30 лева, като събраната сума ще бъде използвана с благотворителна цел – финансирането на проекта на РОТАРИ КЛУБ ЯМБОЛ – „ГОРДО ЗНАМЕ, ГОРДИ БЪЛГАРИ”.

В Ямболска област има 43 основни и средни училища. Бихме искали във всяко от тях да има поставен пилони, на който да се вее българското знаме. Знамето на Република България е национален символ, който изразява независимостта и суверенитета на българската държава и наличието му възпитава учениците в патриотизъм, гордост от принадлежността към Родината и уважение към държавните символи.
Ротари клуб Ямбол иска да работи за утвърждаване на тези добродетели, като подпомогне училища и осигури национален флаг и пилон на всяко от училищата на територията на област Ямбол. Проектът е синхронизиран с усилията на Ротари България да се даде приоритет и специално внимание на младите хора, тяхното образование и възможностите им да учат и живеят в здрава и сигурна среда и стабилна общност. С този проект се допринася за развитието на младото поколение и утвърждаването на националните ценности и държавните символи.

Очакваме Вашата подкрепа и Ви благодарим!