Предколедно РК Нова Загора работи на пълни обороти.
Дата: 23.12.2017

Предколедно РК Нова Загора работи на пълни обороти.

В предпразничната Коледна атмосфера на ресторант "Меркурий", РК Нова Загора проведе тържествена сбирка, на която прие своя сподвижник - Николай Бъчваров за член на клуба. Николай е известен юрист, нотариус от началото на тази година в общината. Със своята неизчерпаема енергия и креативност, той винаги е участвал в клубните сбирки и проекти. Значката на приятеля връчи финансиста Георги Николов, а президента на клуба Драгомир Хаджиев му подари флагче и грамота.

Специален гост бе Дора Куршумова – известен сливенски писател, краевед, художник, председател на фондация "Обществен дарителски фонд - Сливен”. Двете най-нови книги на Дора Куршумова – „Пътешествието на вълнената нишка” и „Вълнени приказки, изпредени и изтъкани от бабата на баба ми” бяха представени изключително живописно пред заинтригуваната публика. Обсъдиха се идеи и възможности за бъдещи съвместни проекти и инициативи, като една от тях ще бъде стартирана още в първите дни на Новата 2018 година.
Гост на сбирката беше и приятеля Георги Караиванов от РК Горна Оряховица.Последните 10 новини

» На тържествена сбирка, посветена на 140 години от освобождението на града от турско робство, Ротари клуб Нова Загора проведе традиционната си среща с училищните ръководители.
» Послание на ДГ за м.януари.2018
» Предколедно РК Нова Загора работи на пълни обороти.
» Традиционен празник на виното в Свиленград, организиран от РК Свиленград
» РК Свиленград дари с подаръци: Дневен център за деца с увреждания „Надежда” и ПУИ Стефан Василев
» Коледен бал на ротари клуб "Любимец"
» Трети благотворителен бал под егидата на Ротари клуб Свиленград
» Ротари клуб Нова Загора организира среща-разговор с Цонко Цонев
» Дарение за НУ "Захари Стоянов"
» Послание на ДГ за м.декември.2017